• darkblurbg

LeefGoed Veghel

LeefGoed Veghel

LeefGoed Veghel is een initiatief van 11 organisaties vanuit zorg, welzijn, wonen, leren en de gemeente Meierijstad. Vanuit het gedachtegoed van de Zusters Franciscanessen maken zij samen van het Kloosterkwartier in Veghel hét maatschappelijk hart van Veghel. Een plek voor iedereen: jong, oud, rijk, arm, met én zonder beperking. Ik ben betrokken bij het project als communicatie-adviseur en houdt me bezig met het ontwikkeling van de website, social media en periodieke nieuwsbrieven.

SpelenderWijs

SpelenderWijs

SpelenderWijs biedt opvang (peuterspeelgroep en BSO) voor kinderen van 2 tot 13 jaar in de gemeente Bronckhorst, Doesburg en Doetinchem. Voor de nieuwe website schrijf ik de teksten.

Domus Magnus

Domus Magnus

Domus Magnus biedt particuliere ouderenzorg op 17 unieke locaties in Nederland. Zij bieden ouderen een vertrouw en veilig huis. Liefdevol en met oog voor de eigenheid en vitaliteit van bewoners. Een paar maanden was ik onderdeel van het communicatieteam en hield me vooral bezig met met corona-communicatie richting bewoners, familieleden én medewerkers. Daarnaast ondersteunde ik de afdeling met diverse communicatiewerkzaamheden.

Porterenee

Porterenee

Porterenee is in 2017 opgericht door Renee Lamboo en inmiddels uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke blog over personal finance. Verhalen over geld. Maar nooit saai. Altijd met een human interestachtige twist, boeiend, leerzaam en vooral inspirerend. Ik schrijf mee. Ik blog en interview mensen over hun financiële situatie, hun financiële dromen en hoe ze die bereiken.

Flair

Flair

Voor Flair schrijf ik samen met Renee Lamboo de wekelijkse rubriek Waar Doet Ze Het Van. Een kijkje in het huishoudboekje van een lezeres.

KION

KION

KION is een kinderopvangorganisatie in Nijmegen. Met circa 150 opvanglocaties draagt KION elke dag bij aan het geluk van jonge gezinnen. Zij bieden kinderen een veilige en uitdagende omgeving zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Eurofiber

Eurofiber

Voor Eurofiber schrijf en redigeer ik zeer regelmatig teksten. Ik verstuur persberichten en voerde onlangs een quickscan uit voor de corporate website (eurofibergroup.com). Op dit moment ben ik bezig met het herschrijven van het personeelshandboek. Voor Eurofiber werk ik in opdracht van Kremer&Company.

How2SpendIt

How2SpendIt

How2SpendIt is een te gek platform waar je alles leest over over geldzaken. Niet saai, maar juist leuk. Speciaal voor vrouwen tussen de 20-40. Voor het platform interview ik vrouwen over hun spaardoelen en hoe ze deze bereiken.

Kremer&Company

Kremer&Company

Met Marion Kremer van Kremer & Company werk ik al lang samen. In opdracht van deze doorgewinterde vakvrouw schrijf ik onder andere teksten voor Eurofiber.

Annelies Houtzagers

Annelies Houtzagers

Annelies Houtzagers ken ik al bijna 20 jaar. Jarenlang hebben we met veel plezier samengewerkt. In opdracht van haar schrijf ik onder andere teksten voor Eurofiber en Nationale Nederlanden.

MyFlexWork

MyFlexWork

Het Amsterdamse pr-bureau Creative Venue vroeg mij op basis van zoekwoorden de teksten te schrijven voor de kennisbank op www.myflexwork.com. MyFlexWork is een online flexwerk uitzendbureau.

WeCycle

WeCycle

WeCycle regelt in Nederland de inzameling en recycling van e-waste. Jaarlijks belonen zij, in opdracht van LightRec, bedrijven die op een bijzondere manier afgedankte verlichting en armaturen inzamelen met een Gouden Bakkie Award. Dit jaar ontvingen o.a. de Technische Unie, Praxis en Vink Aannemingsmaatschappij deze Award. In opdracht van het Amsterdamse pr-bureau Creative Venue interviewde ik deze bedrijven.

Peace of Soul

Peace of Soul

Peace of Soul organiseert retreats naar het magische eiland Ibiza. Eigenaresse Sandra vroeg mij de teksten voor de website te schrijven.

Goed Glas Wijn

Goed Glas Wijn

Goed Glas Wijn organiseert wijn- en portproeverijen. Voor de site schreef ik de teksten. Als liefhebber van wijn natuurlijk een fijne tekstklus ;-).

ChristelCare

ChristelCare

ChristelCare is een bureau voor training en coaching in de zorg-, welzijn- en onderwijssector. Samen met mijn schrijfmaatje Carolien de Boer adviseerde ik ChristelCare onder andere over het inzetten van contentmarketing. En ik mocht haar eerste (mailchimp) nieuwsbrief maken.

Jolanda Klaveringa

Jolanda Klaveringa

Jolanda Klaveringa geeft aandachttrainingen aan kinderen waardoor ze evenwichtiger en veerkrachtiger in het leven staan. Ik hielp haar met het schrijven van de teksten voor haar nieuwe website.

Klaverke

Klaverke

Te gek dit stijlvolle tuin- en speelhuisje! Ik mocht de teksten voor de website schrijven.