• darkblurbg


Vind jij schrijven best leuk maar ontbreekt het je aan tijd om een goede tekst te maken? Of ben jij gewoon veel beter in andere dingen (ieder zijn vak toch?) en zoek je iemand die jouw verhaal helder op papier zet? Letter&Zo maakt chocola van jouw verhaal. Voorkom schrijffrustraties en laat mij jou en je verhaal helpen.

 

Letter&Zo helpt je bij het schrijven, herschrijven en redigeren van teksten. Wat jij wil. Of je nu startende ondernemer bent of al jaren een product of dienst verkoopt. Ik schrijf teksten die helder en klantvriendelijk zijn en die je nog meer conversie opleveren. Teksten voor websites, brochures en nieuwsbrieven. Maar ook persberichten, social media content en human interest verhalen voor (online) magazines. Als allround tekstschrijver ben ik breed inzetbaar.

 

Schrijven

Jij hebt een verhaal en ik maak er een goede tekst van. Voordat ik start wil ik natuurlijk alles over je product of dienst weten en (heel belangrijk!) ik wil van jou horen  wat je wilt bereiken met je verhaal. Ik stel je vragen en kijk hoe je concurrenten het doen. En als je dat wil, maak ik een zoekwoordenanalyse voor je. Dan weten we precies op welke woorden jouw potentiële klant zoekt. Ik zorg er vervolgens voor dat deze woorden strategisch in de tekst worden verwerkt.

 

Herschrijven

Jij hebt jouw verhaal in hoofdlijnen op papier gezet, maar er moet nog wel wat gebeuren voordat de tekst gepubliceerd kan worden. Als je mij jouw tekst laat herschrijven stel ik hem keurig opnieuw voor je samen. Ik zorg voor een logische opbouw en duidelijk geformuleerde zinnen zodat jouw verhaal wat met je lezer doet. Maar het blijft jouw tekst, met jouw schrijfstijl.

 

Redigeren

Jouw verhaal is al geschreven en bijna klaar voor publicatie. Je twijfelt niet meer over de inhoud, maar wel over de kwaliteit. Kleine foutjes zie je snel over het hoofd. Zeker als je zelf de tekst geschreven hebt. Het enige wat nog gedaan moet worden is een goede check op spel-, stijl- en grammaticafouten. Eigenlijk is het net alsof je de tekst zelf hebt geschreven, maar dan nét iets beter.