• darkblurbg

Marketing- en communicatieadvies, contentmarketing, schrijftrainingen op maat, organisatie evenementen, inrichten social media-campagnes….Letter&Zo doet zoveel meer dan alleen schrijven. En natuurlijk altijd vanuit een heldere strategie en gericht op resultaat.

 

Je hebt content. En nu?

Je hebt goede content en dan? In welke vorm ga je je verhaal gieten? Wordt het een blog of een persbericht? Of komt jouw verhaal beter tot zijn recht in een video(graphic)? En hoe ga je jouw verhaal vervolgens wereldkundig maken? Is social media voor jou het beste distributiekanaal of is pr, een magazine, een event of e-mailmarketing beter? Letter&Zo helpt je niet alleen bij het schrijven van je verhaal, maar helpt je ook graag een effectieve vertaalslag naar middelen en campagnes te maken.

 

Krachten bundelen

Soms werk ik alleen aan een opdracht, maar vaak ook met anderen. Met flexibele professionals die dezelfde passie hebben, maar aanvullende kwaliteiten. Carolien de Boer van Tekstzinnig is bijvoorbeeld zo'n prof. We leerden elkaar kennen bij Huisartskliniek en werkten intensief samen aan onder andere de restyling van een nieuwe website. Inmiddels is Carolien mijn vaste schrijfmaatje. We werken regelmatig samen op locatie, sparren over eenvoudige én over complexe communicatievraagstukken, lezen elkaars teksten tegen en drinken koffie. 

 

Het is fijn om een geweldig flexibel team van de beste tekstschrijvers, vormgevers, fotografen, social media experts en marketingspecialisten om me heen te hebben. Samen deinzen we er niet voor terug grote uitdagingen aan te gaan. Met elkaar vinden we op iedere vraag een passend antwoord. Alles op een persoonlijke manier, korte lijnen en gericht op resultaat waar we met z’n allen trots op zijn. Dus waarom een groot communicatiebureau inhuren als je ook een team op maat kan samenstellen?

 

Samenwerken?

Geloof jij ook in de kracht van een flexibel team? Word jij ook blij van samenwerken met andere enthousiaste zzp'ers? Laten we dan een keer kennismaken.